Saturday, April 16, 2011

welcome BORNDAY ♥


we all just have some fun at polo :)



KAWAN TERHEBATT !

hari yg sungguh indah kan kawan kawan ? hape yg kita semua buat dekat polo nyh ehh ? nk ckp jogging , suda terang terang TAK ! hbs ? mkn LAKSA ? takan semata mata kott . dari JJ trun POLO plak tuhh . haih mushkil mushkil ^^ HAHA . act , mnde nyh suda ade dalam pale otak aku time exam lagii :) bdw , hape kesaa ? ini tahun akhir aku nk skula . bialaa jadi UNMATURED kejapp . before tuhh , sorry to say la kawan kau terkena dgn grouping yg kat atas ^-^ bukan sgaje laa . jgn marah ehh ? ckp kawan :) mana kata lahh kan , jeng jeng jeng . . . SURPRISE !


ahaa ! how is itt ? best kann ? baru sikit chorr . rugi aku pegi buang KUAH LAKSA tuhh . tp tape AIR LIMAU pun jadi laa as santapan . haha . weyh ? kau dh msuk 17 tahun tauk ! be more stronger girl , be matured laa , jgn nak gilaa sangat ^^ , always study yaa spm candidate lahh kata kan , ini TAHUN AKHIR kiter semua :') i just want you to know that ILOVEYOUkawan !

FRIENDSHIP WILL NEVER END UNTIL GOD SWITCH OFF KITERR 

1 comment:

  1. i miss that moments darl <33
    ilovee it ! HAHA thanks SAHABAT ^^

    ReplyDelete