Tuesday, May 17, 2011

TIGATAHUNkott :)

macik tuaa .

BORNDAY
ahhaa . NOR HAZAHAYANI MAT ZAIN :) kau dah tuaa . kahkahkahh . dh lerr 17 haribulan kau plak 17 tahun . ha ! sweet sgt . weyh ? HAPPY 17 BORNDAY taukk ! aku org kedua kann ? HAHA . bangga kott ^^ . weyh kawan ? aku syg kau . tiga tahun asyik samer dorm dgn kau , bosan kot . haha . kidding jehh . tade kau spe nk copp katil bwh kipas untuk aku ? harap aku masuk awal kt hostel tuh ? hurrr , idak lerr . HAHA . kau jugak jiran katil aku since 2009 . wahh :D lamerr tuh . persahabatan kiter pun akan kekal lamer kann ? jgn lupa aku bilerr dh kuar rps nnt . kau emg sukaa yakat akuu kan ? especially benda yg mngelikan akuu ! phurr . aku hanya mampu jeritt jehh taukk . ptut sore aku always hilang . HAHA . tadelaa , aku ta mrah pun . ini tahun akhir kiter sumerr kan ? aku nk create bnyak memory dlm team kiter . kau pun tahu kan kan ^^ hadiah untuk kauu ? err err err , SORRY ! ta sempat nk beli chorr . tgu time aku hangout ehh ? tgu jehh , even lmbat aku tetap bg . ngehngehh :) heyy itik ! aku ta sabo nak balekk hostel . kau tahu asal ? sbb . . . jengjengjeng ! kau faham sendiri . spe suruh jd birthday girl ;) sumerr tahu batch kiter profesional dlm hal nyh . tgk ketua lerr kan ? haha . tp , jgn lerr balas dgn CACING ! aku lari keluar hostel . baru pdn muka komerr . HAHA .




Monday, May 16, 2011

SERONOK ♥

weyh ? aku teringat akak ckp sesuatu yg sampai sekarang aku dok pk . akak ckp mcm nyh : tahun nyh laa bnyak SAYANG org . brrbb . aku speechless T.T . ade org lain pulok ckp aku suda ade perasaan . phurr . nmpk sgt aku KEJAM kan before before nyh ? tape , aku takesa tade feel pun . when we have been hurt , wahh ! sakit sangat :) aku baru rasa ^^ tape aku ade KATIK ! haha . * gatai lbeyy la najla nyh ! HAHA . hape kesah ? dunia aku kann ? ekut sukaa laaa :D . alalaa , minat jehh ta sala kann ? niat nak jd en boyfiee tuh ta sampai tahap lagi . ta beminat pun mnde mnde nyh . HAHA . nampak sgt nipu yehh . aku perempuan kott nipu lerr ta teringin nak rasa kasih sayang dari kaum adam :) abah lain ehh . yeahh . mungkin ta sampai masa lagi . i know god the most fair . he knows what should or should not for his servant . so , i'm as a servant just follow :) bact to the story . finally , aku tahu sebab hape kau buat aku mcm tuh . tape , aku ta marah kau . dun worry , be happy . bak kata kawan aku jgn bermusuh . if he want the apologize just give . okayy kawan ! saya menurut perintah . tapaya kau mntak maaf aku dh maafkan kau . baik ta hati aku ? even sakit . tapi tapi tapi tapi tapi , aku manusia biasa yg tahu rasa sakit , benggang , geram sumerr ade ! aku ta kuat . nasib baik kawankawan ramai ^^ thanks kawan . aku nak nges tp , aku ta reti . aku nak buang sumer rse sakit nyh . aku tak larat dah . tolong aku weyh :( untuk pengetahuan korg aku suda delete DIA :) says congrats to me . haha . but now , i really need you hippo ! bodoh , time aku nak kau , kau pun ade prob . ta hbs hbs adek kau sakitkan hati kau . kesian aku tengok . aku tapena tengok kau mcm nyh . banyak sgt aku nak story nyh . itu lah , inilahh . HAHA .
kawankawan : i trust you laa . kau kann hebat ! 
saya : yess , trust me , i won't disappointed you :) HAHA .
MY SUPERB BUDDY !
RHINO ♥ 

AKAK  

LENA ♥ 

YANI ♥ 

 my superb friend also : nabila , ka cik , alang , qutu , along  ♥ 

Saturday, May 14, 2011

YOU MAKE ME FAKE :')

I'M SORRY , I HATE YOU .

seriously . i'm not kidding . you are the first guy make my smile , laugh , joke FAKE ! you make me want to SHOUT LOUDLY WHILE CRYING . phurr . you are the second guy make my life ruined . IHATEITT . i want to cry because i want to throw away all the pain . but , i can't , because i dunno how to cry because of STUPID THING and i always remind myself to be strong from time to time :) and everything happen forsure have a miracle after that , only god knows . if from the first you wish you want to play me around , yess i said congrats because you success ! besides , if you finish play the game please let me know and at least say GOODBYE to me :') don't make me wait like a fool :'( if i make any wrong , let me know . let me apologize first . before leaving = =' .

thinking about ?

trying to smile as usual :)

Sunday, May 1, 2011

kaka sayang ♥


akak ! thank for today hangout . appreciate itt . even for awhile :) even sekejap pun bnyk kann story org citerr ^^ HAHA . akak ? org always rndu akak . kt hostel apetahh lg . jeles tauu tgk dorg dgn kaka syg dorg . tp , nsb baikk org ade aten . i will take care her as you take care me a long past ago :) don't worry i won't forget you ! andd org akn try superb kan result org mcm yg akak , ma , abah nakk dan mcm yg sabir cabar org . i'll try my best . always pray me 

 amira fatini ahmad fadzil >33
sempat pun SNAP ! HAHA .